Cafeaua nu este doar o băutură, este o parte din rutina zilnică a multora. Dar ce transformă această rutină într-o experiență deosebită? Răspunsul este simplu: prospețimea.
Prajirea cafelei este un proces esențial pentru obținerea unei cafele de calitate superioară. La Next Quarter Coffee, această etapă importantă este gestionată de Tudor, un expert pasionat care se asigură că fiecare boabă de cafea își dezvăluie aromele și gustul la maxim.
Cafeaua noastră este prăjită local în Timișoara, folosind metoda artizanală de prăjire, într-un cuptor cilindric.Durata prăjirii variază în funcție de originea și tipul cafelei, iar în cazul nostru, ne concentrăm pe o prăjire ideală pentru espresso.
După prăjire, boabele sunt răcite într-un recipient special și apoi lăsate să se odihnească, un pas crucial care permite degazarea completă a boabelor. Această etapă de 72 de ore asigură că, atunci când savurezi o ceașcă de cafea, ai parte de o experiență gustativă profundă și complexă.
Cafeaua de specialitate Next Quarter Coffee trece prin mai multe etape și procese înainte de a ajunge la tine. Fiecare pas necesită timp, grijă, cunoștințe și experiență pentru a evidenția cele mai bune caracteristici ale boabelor.